Peugeot / Citroën-autot ovat kestäviä ja luotettavia, mutta paraskin auto tarvitsee säännöllistä huolenpitoa. Kun autosi kaipaa määräaikaishuoltoa, muita huoltopalveluita tai uusia varaosia, me olemme valmiina palvelemaan sinua.
HuoltoTässä esimerkkejä palveluistamme:

● määräaikaishuollot
● kuntotarkastukset
● kiveniskemäkorjaukset
● ilmastointilaitteen huolto
● rengastyöt
● renkaiden tasapainotus
● ohjauskulmien mittaus / nelipyöräsuuntaus
● jarrujen kunnon tarkistus
● Peugeot/Citroen sähköjärjestelmän testaukset
● akun kunnon tarkistus
● pakokaasu- ja OBD-mittaukset
● rengashotelliVaraosatKun tarvitset Peugeot/Citroën -varaosia voit aina kääntyä varaosapalvelumme puoleen. Haluamme palvella sinua parhaiten. Alkuperäinen Peugeot/Citroën -varaosa on paras mahdollinen valinta autoosi. Alkuperäiset osamme takaavat, että tuote on autoosi suunniteltu ja sopii varmasti. Laadukkaat, alkuperäiset osat takaavat, että autosi pysyy luotettavana ja että sen arvo säilyy.


Tervetuloa varaosakaupoille!


Meidän tehtävämme on huolehtia autostasi ja varmistaa, että sinä olet tyytyväinen saamaasi palveluun. Seuraamme asiakkaidemme tyytyväisyyttä säännöllisesti, jotta voisimme palvella entistä paremmin.


Varsinais-Suomen Auto-Center Oy

Citroën huolto

Peugeot huolto

Allastie 2

21200 Raisio


Huolto 0207 810765

Varaosat 0207 810740

www.vsac.fi

Avoinna Ma - Pe 7:30 - 16:30Peugeot/Citroën -huoltokorjaamomme on osa Varsinais-Suomen Auto-Center Oy:tä. Varsinais-Suomen Auto-Center on perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1987. Toimipisteemme ovat täydenpalvelun autotaloja, joissa on kaikki tarvittavat huolto-, varaosa- ja myyntipalvelut. Olemme tunnettuja ystävällisestä palvelusta ja laadukkaista ja edullisista vaihtoautoista.Varsinais-Suomen Auto-Center Oy 2016